Naar inhoud

Iedereen komt ooit op het punt: Wat wil ik nu echt met mijn carrière? Is je huidige organisatie nog naar je zin of ben je toe aan iets nieuws? Kan je je nog verder ontwikkelen of sta je stil? Allemaal vragen die boven komen drijven als je op dit kruispunt staat.


Drijfveren en ambitie
Wij geloven dat je drijfveren en je ambitie jouw succes bepalen. Wat wil je nu echt bereiken? Om dit goed in kaart te brengen heb je een sparringpartner nodig die je triggert en meedenkt, maar ook helpt met keuzes maken.

Wij kunnen je helpen
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging (commercieel/ executive), meld je dan aan voor een ambitiegesprek bij ons. Wij denken graag met je mee over deze ambitie en de keuzes die je hebt. Onze recruiter Egon Schilders zoomt niet alleen in op je cv maar vooral ook op je persoonlijkheid en drijfveren. Je cv zegt namelijk iets over wat je hebt gedaan, maar niet altijd wat je graag wilt gaan doen en wilt bereiken. Door deze wensen helder te krijgen, creëer je een duidelijker persoonlijk profiel en sta je sterker in jouw zoektocht. In ons portfolio vertellen onze kandidaten zelf in hoeverre zij dichter bij hun ambities zijn gekomen.

Contact
Is je interesse gewekt om een ambitiegesprek te voeren, schrijf je dan hier in en onze recruiter Egon Schilders neemt contact met je op.

© Copyright 2018 Velde Webdesign & CMS: a&m impact Meerendonkweg 31 5216 TZ ’s-Hertogenbosch