Naar inhoud

Platform voor kennisoverdracht

Recruitment
De wereld van recruitment staat niet stil. Zowel organisaties als kandidaten spelen een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van recruitment. De één kan namelijk niet zonder de ander.De laatste ontwikkelingen
Wij willen graag deel uitmaken van deze ontwikkelingen. Om kandidaten inzicht te geven in marktontwikkelingen behandelen wij diverse thema’s en vraagstukken die je als kandidaat inzicht geven in sales, inkoop, marketing, management en directie level. Wij doen dit om jou als kandidaat kennis te laten maken met o.a. verschillende (bedrijfs)culturen en functies, maar vooral om kennis te delen.

Events

JCI Event
Vrijdag 19 én zaterdag 20 mei was Velde als partner aanwezig bij het evenement dat vanuit JCI ’s-Hertogenbosch (Junior Chamber International) georganiseerd werd voor en door (MKB-) ondernemers. Het centrale thema tijdens het tweedaagse event in Den Bosch was ‘Sharing the future - Social Entrepeneurship’.

TIV - Vakbeurs voor de maakindustrie
Op 19, 20 en 21 september 2017 zijn we in Hardenberg bij de Technische Industriële Vakbeurs (TIV). De twee hoofdthema’s zijn Food Industry en Smart Industry.

Contact
Benieuwd of we voor jou een interessant thema hebben? Houd dan deze pagina in de gaten voor de aankomende events.
Indien je zelf een interessant thema hebt, meldt deze bij ons en wij kijken graag met je mee of Velde je hiermee kan ondersteunen.

© Copyright 2018 Velde Webdesign & CMS: a&m impact Meerendonkweg 31 5216 TZ ’s-Hertogenbosch