Naar inhoud

Platform voor kennisoverdracht

Recruitment
De wereld van recruitment staat niet stil. Zowel organisaties als kandidaten spelen een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van recruitment. De één kan namelijk niet zonder de ander.De laatste ontwikkelingen
Wij willen graag deel uitmaken van deze ontwikkelingen. Om kandidaten inzicht te geven in marktontwikkelingen behandelen wij vanaf 2016 diverse thema’s en vraagstukken die u als kandidaat inzicht geven in sales, inkoop, marketing, management en directie level. Wij doen dit om u als kandidaat kennis te laten maken met o.a. verschillende (bedrijfs)culturen en functies, maar vooral om kennis te delen.

Webinars
Wij bieden daarom u de mogelijkheid om webinars, seminars of roundtable sessies te volgen gericht op uw interesses. Uiteraard willen we allemaal op de hoogte zijn en blijven in deze dynamische wereld.

Contact
Benieuwd of we voor u een interessant thema hebben? Houd dan deze pagina in de gaten voor de aankomende events in 2016.
Indien u zelf een interessant thema heeft, meldt deze bij ons en wij kijken graag met u mee of Velde u hiermee kunnen ondersteunen.

Meerendonkweg 31 5216 TZ ’s-Hertogenbosch Privacy Disclaimer Intranet © Copyright 2017 Velde Webdesign & CMS: a&m impact