Naar inhoud

Drijfveren en ambitie bepalen uw succes
Als u weet wat uw drijfveren en ambities zijn, moet dit ook zichtbaar en duidelijk zijn voor een werkgever. Uiteraard ontwikkelt u een salespitch, motivatie en cv. Tijdens dit proces ontstaan er bijna altijd vragen. Hoe zit het ook alweer en wat moet u vermelden en concreet omschrijven? Is uw pitch duidelijk voor de recruiter en begrijpt hij wat u wilt bereiken?


Weerspiegeling van ambities
Wat verwachten organisaties en W&S bureaus nu terug te zien in uw cv en motivatie en weerspiegelt dit uw ambitie? Het opstellen van een goede en inhoudelijke sollicitatie en cv vragen tijd en moeite. Wees kritisch en verwacht niet dat deze in 1 keer compleet is. Uw cv en motivatie moeten onderschrijven waar u voor staat en wilt bereiken.

Nieuwe inzichten
Wij delen graag onze expertise met u als kandidaat en willen als externe en onafhankelijk adviseur inzicht geven in uw mogelijkheden. Coaching in sollicitatie kan u helpen om uiteindelijk meer kans te maken op uw droombaan. Wij bekijken uw motivatie en cv en geven advies wat wellicht nieuwe inzichten geeft. Deze terugkoppeling kunnen wij zowel telefonisch of schriftelijk aan u teruggeven.

Contact
Wilt u weten of uw salespitch, cv en/of motivatie op commercieel en executive niveau uw ambitie en drijfveren weerspiegeld? Neem dan contact op met onze recruiter Egon Schilders. Hij gaat graag de uitdaging aan om u dichterbij uw ambitie te brengen.

Meerendonkweg 31 5216 TZ ’s-Hertogenbosch Privacy Disclaimer Intranet © Copyright 2017 Velde Webdesign & CMS: a&m impact