Naar inhoud

Werving en selectie

Als werving & selectiebureau helpen wij persoonlijke en bedrijfsambities waar te maken. Ons uitgangspunt is namelijk jouw ambitie en niet de functieomschrijving en het profiel. Het concretiseren en vertalen van deze ambitie naar de juiste versterking van jouw menselijk kapitaal op commercieel, management en internationaal vlak: Dat is werving en selectie met een grote plus.

Commerciële ambities
Je organisatie heeft behoefte aan meer sales power. Je ziet commerciële kansen die verzilverd kunnen worden. Nieuwe markten veroveren, nieuwe producten introduceren. Een sterk sales team is dan noodzakelijk. Een werkgebied waar ons hele team affiniteit mee heeft. Vanuit onze achtergrond zijn wij in staat jouw wensen te begrijpen en te vervullen.
Lees meer over Werving en selectie Sales

Executive ambities
Iedere organisatie en ondernemer wil succesvol zijn. Succesvol zijn betekent elke dag bezig zijn met de dag van morgen, anticiperen op de toekomst en vooral gericht zijn op de markt. Kortom: in beweging zijn. Een sterke directeur of commissaris zorgt voor beweging. Wij noemen dat entrepeneurship. Al bijna 25 jaar begeeft onze dienstverlening zich op het snijvlak van entrepreneurship en human capital. Wij begrijpen dat een ondernemende directeur samen met mensen en teams een organisatie naar het volgende niveau brengt.
Lees meer over Werving en selectie Executive

Internationale ambities
Jouw ambities zijn grenzeloos. Je ziet kansen in het buitenland om nog succesvoller te zijn. Met de juiste mensen en aanpak ligt de wereld voor je open. Samen bekijken we jouw internationale mogelijkheden en uitdagingen.
Lees meer over Werving en selectie Internationaal

In de praktijk
Wat kan je in de praktijk van ons verwachten?

  • Uitgebreide intake waarbij wij verder kijken dan de vacature en het gewenste cv
  • De werving is vooral gericht op latente kandidaten
  • Focus op persoonlijkheid, motivatie en ambitie: wat kan de kandidaat bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen?
  • Assessments met toekomstgericht ontwikkeladvies
  • Concrete eindpresentatie van kandidaten: welke bijdrage gaat de kandidaat in een jaar leveren?
  • Ons werving- en selectietraject wordt binnen 6 weken afgerond


Nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen?
Vul dan hieronder jouw gegevens in of neem direct contact met ons op.

Meerendonkweg 31 5216 TZ ’s-Hertogenbosch Privacy Disclaimer Intranet © Copyright 2017 Velde Webdesign & CMS: a&m impact