Naar inhoud

Daag jezelf en je organisatie uit!

"Do more of what makes you happy!"

Aan het einde van het jaar kijk je altijd kritisch achterom. Hoe is het gegaan en wat kun je hiervan leren? Op welke prestaties ben je trots en welke zaken wil je verbeteren? De start van een nieuw jaar is hét moment om nieuwe doelen op te stellen. Het helpt enorm wanneer je een duidelijk plan hebt. Maar waar begin je en hoe pak je dit aan?


Een mooie ambitie voor het komende jaar

Daag jezelf en je organisatie uit! Formuleer een ambitie die je organisatie inspireert én energie geeft. Een goede ambitie is concreet omschreven en dapper. Het vraagt om creativiteit en ondernemerschap van je medewerkers.

Hoe zorg je ervoor dat anderen net zo enthousiast zijn over je ambitie als jijzelf? En hoe weet je dat anderen echt van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie? Velde kan je hierbij helpen. Je organisatie op basis van je ambitie van binnenuit versterken! "Do more of what makes you happy!"

Uit ervaring weten we dat niet elke organisatie een scherp beeld heeft van de drijfveren, ambities en (verborgen) talenten van de medewerkers. Juist door deze aspecten inzichtelijk te maken, zie je welke sterktes de medewerkers meebrengen om jouw ambitie én ook die van henzelf, waar te maken.

Het doorgronden van mensen is ons vakmanschap. Wil je ook je ambitie én het aanwezige talent in je organisatie in kaart brengen? In januari hebben wij aantrekkelijke tarieven. Neem contact op met Sandra Kalcik, 06-12079285 voor meer informatie.

© Copyright 2018 Velde Webdesign & CMS: a&m impact Meerendonkweg 31 5216 TZ ’s-Hertogenbosch