Naar inhoud

Werken bij

Matching great ambitions

Actuele vacature: Commercieel consultant Duitsland bij Velde


Jouw opdracht: een significante bijdrage leveren aan het realiseren van die ambities.

Je wordt dé deskundige op het gebied van de verkoop en uitvoering van onze cross-border opdrachten tussen Nederland en Duitsland en vice versa. Op termijn is het onze ambitie om voor Duitse opdrachtgevers in Duitsland opdrachten uit te voeren. Daarmee draag je bij aan de verdere groei en naamsbekendheid van Velde op het internationale podium.
Bekijk deze actuele vacature Commercieel consultant Duitsland


Actuele vacature: Junior Consultant bij Velde


Onze ambitie en jouw opdracht: een bijdrage leveren aan het succes van onze opdrachtgevers!

Samen met jouw team ga je organisaties versterken door een sparringpartner te zijn en de ambities van organisaties te matchen met de ambities van gedreven kandidaten.
Bekijk deze actuele vacature Junior Consultant


Persoonlijke ambities vormgeven

Succes en de weg er naartoe is voor iedereen anders, het vertrekpunt is voor iedereen gelijk: een heldere ambitie.

Bij Velde stimuleren wij je om je persoonlijke ambities vorm te geven. Dat zeggen we tegen onze klanten, maar vooral ook tegen ons team! Wij streven naar succesvolle relaties met als uitgangspunt: "wat je investeert, krijg je ook terug". Op verschillende manieren investeren wij in onze teamleden. Ontwikkeling, doorgroei en participatie zijn hier voorbeelden van. Wij houden graag waardevolle kennis in huis, zodat we dit in kunnen zetten voor onze opdrachtgevers en kandidaten.
Wat doen we niet?

Laten we beginnen met te vertellen wat we juist NIET doen. Wij zijn geen uitzendbureau, detacheerder of CV schuiver. We gaan niet puur een vacature noteren bij onze klanten om vervolgens wat kandidaten op papier voor te stellen. Ook zijn we geen headhunter, we 'plukken' niemand weg.

Wat doen we dan wel?

Wij matchen ambitieuze organisaties met ambitieuze professionals! Hoe dan, hoor ik je denken. Wij geloven in intrinsieke motivatie en het koppelen van ambities. De uitdagingen die beide partijen hebben, zijn voor ons bekend terrein. Met een onafhankelijke en kritische blik denken wij mee en bieden wij nieuwe inzichten. En dat doen we vanuit de grond van ons hart!


Het waarom is belangrijk voor ons

We gaan in gesprek met onze opdrachtgevers en proberen het 'waarom' boven tafel te krijgen.
Ook de gesprekken met kandidaten verlopen niet standaard. Het CV is uiteraard belangrijk, maar persoonlijke drijfveren en ambities zijn net zo belangrijk.
Je kunt hier meer over lezen in ons blog: "Over nieuwe uitdagingen, ambities en de route er naar toe!"


Ons speelveld is internationaal!

We werken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en ver daar buiten!
De mensen die hier werken, zíjn Velde. Teamleden die we gerust ondernemers mogen noemen. We zijn een platte organisatie, alle deuren staan open, iedereen is toegankelijk. We zijn professioneel, integer, positief kritisch, transparant, nieuwsgierig en sportief (ga maar vast trainen voor de Vestingloop, minimaal 5 km :-) ). Humor is belangrijk, net zoals teamspirit. We doen geregeld dingen samen, zoals de deelname aan sportevenementen, naar een gezellig concert of een weekend weg inclusief aanhang. En de vrijdagmiddagborrel niet te vergeten, om weer een succesvolle week af te sluiten!

© Copyright 2018 Velde Webdesign & CMS: a&m impact Meerendonkweg 31 5216 TZ ’s-Hertogenbosch