Naar inhoud
Terug naar overzicht

VacatureAccountmanager New Business

Home-office | Werkgebied: Nederland/België

Koploper blijven in Nederland en België!

Gezocht: Succesvolle Accountmanager New Business!



Paula Derriks LinkedIn
Adjunct Directeur
Vitrina B.V.

Bouw jij mee aan het marktleiderschap van Vitrina?

Ingevuld
Wat is jouw opdracht?

Wat is jouw opdracht?

19 juli 2018

Ambitie: Koploper blijven in Nederland en België!

Jouw opdracht: meebouwen aan de ambitie van Vitrina door uitbreiding van de klantenkring. Je sluit reclamecontracten met lokale, regionale en landelijke ondernemers, middenstanders, leveranciers, organisaties en instellingen. De reclame komt op servicestoelen, die gebruikt worden in met name ziekenhuizen voor mobiliteit van patiënten en bezoekers. Voor de adverteerder betekent dit een efficiënte manier van communicatie met een brede doelgroep, wat hen bovendien veel sympathie oplevert. Je plant zelf afspraken en zorgt voor een gevulde agenda! De backoffice vult je agenda waar nodig verder aan.

De directie van Vitrina sluit de overeenkomsten met de ziekenhuizen. Vervolgens aan jou en het team de taak reclamecontracten af te sluiten.

Hoe ga je dat aanpakken?

Hoe ga je dat aanpakken?

19 juli 2018

Je geeft potentiële adverteerders informatie over de reclamemogelijkheden en overtuigt hen van de voordelen om hiervoor een deel van hun reclame/marketing- of communicatiebudget vrij te maken. Je gaat, soms samen met je collega's, per ziekenhuisproject aan de slag in de desbetreffende regio. Deze afwisseling vraagt wel om reisbereidheid door Nederland en deels België, indien noodzakelijk met hotelovernachtingen. Dit geeft afwisseling in de job, omdat je niet puur in één regio werkzaam bent.

Je bent commercieel actief, hebt oprechte interesse in mensen -waardoor de sales op een natuurlijke manier tot stand komt- en dient ook nog een maatschappelijk belang; een mooie combinatie! Vitrina beloont jouw succes daarnaast nog eens met een uitstekende provisieregeling naast een prima basissalaris.

Wat breng je daarvoor mee?

Wat breng je daarvoor mee?

19 juli 2018
  • Commerciële buitendienstervaring
  • Ervaring met advertentie- of reclameverkoop is een pré
  • Grote mate van zelfstandigheid, waarbij integriteit vereist is
  • Overtuigingskracht, doorzettingsvermogen, resultaatgericht, no-nonsense mentaliteit
  • “Streetsmart”, praktisch ingesteld, doener
  • Ondernemersgeest, teamplayer, enthousiast!
  • Reisbereidheid binnen Nederland en België
Waar ga je dit doen?

Waar ga je dit doen?

19 juli 2018
Vitrina B.V.

Vitrina B.V., gevestigd in Purmerend, is sinds 1992 - dus ruim 25 jaar! - gespecialiseerd in reclameprojecten binnen de zorgsector -met name ziekenhuizen- door heel Nederland en België. Met een uniek concept voorziet ze deze zorgautoriteit van gratis servicestoelen inclusief onderhoud waarop lokale, regionale en landelijke adverteerders adverteren. Dag en nacht een vriendelijke manier van communicatie binnen de drukbezochte openbare ruimtes, horeca en wachtruimtes die de adverteerders tevens veel goodwill oplevert. Met bijna alle Nederlandse ziekenhuizen heeft zij inmiddels contracten, in België is nog meer groei te realiseren.

Wat krijg je ervoor terug?

Wat krijg je ervoor terug?

19 juli 2018
  • Werken bij een toonaangevende partij, met een no-nonsense mentaliteit
  • Uniek en vriendelijk product, brede doelgroep opent kansen!
  • Informeel team, korte communicatielijnen en ondersteuning vanuit de backoffice
  • Afwisseling zowel geografisch als in relaties, door projectmatige aanpak
  • Zelfstandige functie, met vrijheid van handelen binnen de gestelde kaders
  • Beloning naar resultaat: uitstekende provisieregeling naast een prima basissalaris
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak
Heb je interesse?

Heb je interesse?

19 juli 2018
  • Referentienummer:
    VITR181
  • Specialisme:
    Sales
  • Standplaats / rayon:
    Home-office | Werkgebied: Nederland/België

Referentiecode: VITR181

Ben jij die gedreven Accountmanager New Business met maatschappelijke betrokkenheid?

Solliciteer dan via onderstaande button. Voor aanvullende vragen of informatie kun je contact opnemen met William Antonis of Yenthl School via 088-6070100.

Job alert

Job alert

19 juli 2018





Geplaatst op 19 juli 2018
LinkedIn
William Antonis
William Antonis +31 6 3016 0769
William Antonis
William Antonis Senior Consultant
18 jaar Velde ervaring
LinkedIn
Yenthl School
Yenthl School +31 6 1320 2212
Yenthl School
Yenthl School Junior Consultant
1 jaar Velde ervaring

Je kan je favorieten bewaren door in te loggen op ‘Mijn Velde’ profiel.

Inloggen Even geduld aub.

Heb je nog geen ‘Mijn Velde’ profiel? Klik hier om er direct een aan te maken. Met een ‘Mijn Velde’ profiel kan je snel solliciteren, altijd en overal je sollicitaties inzien en je favorieten makkelijk opslaan.

Tip jouw vriend over deze vacature!

© Copyright 2018 Velde Online: a&m impact Meerendonkweg 31 5216 TZ ’s-Hertogenbosch

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

We willen graag je toestemming vragen om deze cookies te plaatsen.

Klik hier voor meer informatie.

Accepteren Weigeren